antti_tuisku_petokesä

Antti Tuisku ja Otto Virtanen: Petokesä

Haluatko innostaa Antti Tuisku -fanin kirjan tai äänikirjan ääreen? Antti Tuiskun Petokesä on saatavana painettuna sekä Tuiskun itsensä lukemana äänikirjana. Kuuntele äänikirjan alku veloituksetta! Äänikirjankin voi antaa lahjaksi.

 

Antti Tuisku vietti Petokesän ja lunasti lopullisesti paikkansa kaikenikäisten fanien sydämissä. Kirjassa Petokesä hän kertoo omalla äänellään välittömästi tunnelmansa Petokesä-kiertueen kaikilta keikoilta: niin menestykset lavalla, kuin arjen keikkojen välillä. Ne hetket, kun 35 000 ihmistä laulaa yhteen ääneen, ja ne yksinäiset hetket keikkojen välillä, kun epävarmuus hiipii mieleen.

Antti Tuisku kertoo verkkosivuillaan kirjasta ja sen kuvaamasta ajanjaksosta: ”Saimme yhdessä kokea elämämme hienoimman kesän, upeimmat keikat ja mielettömän hurmoksen ja nyt se on taltioitu kuvien ja ajatusten muodossa yksiin kansiin, muistoksi meille ja teille.” Lue lisää.
sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele äänikirjan alku

 

Antti Tuiskun ja Otto Virtasen Petokesä (WSOY 2016) on saatavana painettuna sekä äänikirjana.

Painetun kirjan hinta on 30 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

E-kirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 1 h 4 min, ja lukijana on Antti Tuisku. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.  Myös e- ja äänikirjoja voi antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.