antti-reini-neljatoistanollakuus

Antti Reini: Neljätoistanollakuus

Näyttelijänä tunnetun Antti Reinin novellikokoelma Neljätoistanollakuus ilmestyi maaliskuussa. Proosarunoa lähentelevät novellit kiehtovat tunnelmallisuudellaan.

 

Novellikokoelmassa vaelletaan kapakoissa, annetaan ajatusten liitää ja tavoitetaan välähdyksiä ja tunnelmia elämästä. Äänikirjan lukijana on Reini itse.

 

Kirjasta sanottua

Antti Reinin esikoiskirja Neljätoistanollakuus on nappisuoritus. – Matti Tieaho, Etelä-Saimaa

Tunnelma voisi monin paikoin äityä hyvinkin hektiseksi, mutta jostain kokonaisuuteen virtaa seesteistä rauhallisuutta. – Helena Miettinen, Savon Sanomat

Muutenkin, vaikka Reinin miljööt ovat – ainakin tällä planeetalla – usein joko huoneen sisällä tai talvisiakin, ne antavat lukijalle oudon sivullisen, riippumattoman kulkuriuden tunnelman. – Matti Mäkelä, Helsingin Sanomat

 

Tutustu kirjailijaan

Fanita Antti Reiniä Facebookissa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele äänikirjaa tai lue e-kirjan alku

Antti Reinin Neljätoistanollakuus (Like 2016) on saatavilla äänikirjana, e-kirjana sekä painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on Elisa Kirjassa 17,17 €, kun ostaa äänikirjan 10.4.2016 mennessä  (normaalisti 22,90 €).  Teoksen pituus on 3 h 24 min ja lukijana on Antti Reini itse. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksettaElisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

E-kirjan hinta Elisa Kirjassa on 13,42 €, kun ostaa äänikirjan 10.4.2016 mennessä (normaalisti 17,90 €). Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksettaÄäni- ja e-kirjoja voi ostaa myös lahjaksi.

Painetun teoksen hinta on 22,00 Lukulampun kaupassa. Toimitus on ilmainen, ja kirjan voi ostaa myös lahjansaajan osoitteeseen. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.