tonttu_toljanteri_ja_joulupukin_salainen_tehtåvä

Annukka Kiuru: Tonttu Toljanteri ja joulupukin salainen tehtävä

Jouluviikon kirja on tonttuja ja salaisuuksia täynnä. Annukka Kiurun kirjoittama ja Sirkku Linnean kuvittama Tonttu Toljanteri ja joulupukin salainen tehtävä sopii erityisesti 4-10-vuotiaille joulunviettäjille. Teos on saatavana painettuna ja e-kirjana. Lue e-kirjan alku!

 

Tonttu Toljanteri on Yleisradion joulukalenterista tuttu hahmo, joka on nähty myös elokuvassa Tonttu Toljanterin joulumieli. Sarjan on käsikirjoittanut Annukka Kiuru. Tänä vuonna hän julkaisi yhdessä Sirkku Linnean kanssa kirjan Tonttu Toljanteri ja joulupukin salainen tehtävä.

Kirja alkaa tutusta joulunalusajan tilanteesta: tontut kulkevat kylissä ja kaupungeissa ja piiloissaan partioivat. He muistiin merkitsevät ja pukille raportoivat kunkin hyvät ja huonommatkin työt.
Mitä tapahtuu, kun kommelluksille altis Tonttu Toljanteri saa tuon salaisen tehtävän?

Tapahtuu kaikenlaisia huvittavia ja hieman huolestuttaviakin kommelluksia. Tonttu Toljanteri ja joulupukin salainen tehtävä sisältää 24 pientä kertomusta, mutta kirjan voi hyvin lukea myös yhdellä kertaa, ja toki hyvät joulutarinat viihdyttävät joulun jälkeenkin.

Lastenkulttuuriblogi Pienten taikapiirissä kehutaan, että teoksesta välittyy Annukka Kiurun vankka kokemus tonttutarinoiden kertojana. Kirjan piirissä ovat viihtyneet sekä lapsi että äiti: ”Meillä oli hauskaa esikoisen kanssa tätä lukiessa ja oli mukavaa kun meillä oli mahdollisuus lukea monta lukua illassa sen yhden sijasta. Montaa iltasatuiltaa ei kulunutkaan kun kirja oli jo saatu loppuun.” Lue koko blogiarvio.

Tonttu Toljanterin kirjalla on oma Facebook-sivu, täällä.  Lue myös Wikipedia-artikkeli Tonttu Toljanterista.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lue e-kirjan alku

 

Annukka Kiurun ja Sirkku Linnean Tonttu Toljanteri ja joulupukin salainen tehtävä (Minerva 2016) on saatavana painettuna ja e-kirjana.

Painetun teoksen hinta on 17,60 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

E-kirjan hinta on 12,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan alun veloituksetta. Myös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani. E- ja äänikirjojakin voi antaa lahjaksi.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.