anna_leena_härkönen_valomerkki

Anna-Leena Härkönen: Valomerkki

Viikon kirjamme on suosikkikirjailija Anna-Leena Härkösen uutuusromaani Valomerkki. Se kertoo viisikymppisestä kirjailijasta, joka ei oikein tiedä, mitå enää odottaa uraltaan tai edes elämältään. Teos on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

Olis niin yksinkertaista, jos kaikki eläis vaan viisikymppisiksi, ei päivääkään vanhemmiksi. Kyllä ihminen jo viisikymppisenä tietää mistä tässä hommassa on kysymys. Ei se tartte enää lisää aikaa sen tajuamiseen. (teoksen alusta)

Anna-Leena Härkönen tunnetaan sujuvasta kielenkäytöstä ja mustasta huumorista. Valomerkki-romaanissa hän pohtii näennäisen kepeällä tyylillään vakavaa aihetta: kun elämä pelottaa enemmän kuin kuolema.

Kaikki alkaa kirjailijan, Anitan, syntymäpäivillä. Juhlat saavat synkän sävyn, kun Anita tunnustaa, etteivät tulevat kirjat tai edes elämä innosta häntä. Mutta kuka auttaisi lopettamaan kaiken?

Keskisuomalaisen arviossa esitellään kirjan teemoja ja henkilöhahmoja. Kirjoituksessa kiitetään teoksen moni-ilmeisyyttä: ”’Selviytymistarina’ on liian lattea nimitys tälle moni-ilmeiselle ja vikkeläkäänteiselle romaanille. Metafiktiivisyys kantaa kirjan loppuun saakka olematta konstailevaa tai päälleliimattua.” Lue koko arvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki
Lue e-kirjan alku

Anna-Leena Härkösen Valomerkki (Otava 2017) on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 17,90 € Elisa Kirjassa; kirja on saatavana hintaan 15,90 € 18.6.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta. E-kirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 26,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

1 comment

  1. Mp

    Kirjalija joka ei tiedä mistä kirjoittaa kirjoittaa, kirjoittaa kirjailijasta joka ei tiedä mistä kirjoittaa, WTF?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.