annaleena_harkonen_kaikki_oikein

Anna-Leena Härkönen: Kaikki oikein

Viikon äänikirja on suursuosikki Anna-Leena Härkösen lottovoittajista kertova romaani Kaikki oikein. Tuoko raha onnea? Tutustu teokseen ja katso, mitä muita Anna-Leena Härkösen kirjoja on julkaistu äänikirjoina tai e-kirjoina.

 

Anna-Leena Härkösen Kaikki oikein pureutuu kysymyksiin, joita arkipuheessa sivutaan usein: Miltä tuntuu voittaa lotossa? Mitä tehdä, kun jättipotti osuu kohdalle?

Eevi Puttonen on pihien vanhempien tytär, joka on kärsinyt hysteerisestä penninvenytyksestä ja koulukiusaamisesta. Onnenpotkuen osuessa kohdalle lottovoittajan revanssi maistuu makealta. Eevi ja hänen miehensä Kari hankkivat hienon asunnon, sitten Eevi ostaa entiseltä kiusaajaltaan työpaikan alta ja alkaa matkustella leveästi. Kosmetologin työ saa jäädä, kun työnantaja ei ymmärrä Eevin lomailun tarvetta. Lotto-onnella on myös kääntöpuolensa. Karille viina maistuu, ja Eevi alkaa nähdä kateelliset läheisensä hyväksi käyttäjinä. Keneen voi enää luottaa?

Kaikki oikein on härkösmäisen tarkka, koukuttava ja ironinen. Helsingin Sanomien arviossa sitä on luonnehdittu hykerryttäväksi. Sanna Kangasniemi kirjoittaa: Kerronta kulkee jälleen sujuvan dialogin voimalla, horjumattoman viihdyttävästi.”

Kirsin kirjanurkka -blogissa on pohdintaa nimenomaan Kaikki oikein -äänikirjasta: ”Kaikki oikein on todella herkullinen ihmisyyden perimmäisten ominaisuuksien kuvaus. Koukutuin kirjan tarinaan perusteellisesti. Paikoin se on aika tummasävyinen, mutta ennen kaikkea Härkönen kertoo henkilöistään lämpimästi ja humoristisesti. Oli hauskaa heittäytyä kuvittelemaan, miten itse olisi toiminut monissa tilanteissa, joihin Eevi ja Kari joutuvat.”

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

 

Anna-Leena Härkösen Kaikki oikein (Otava) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan pituus on 9 h 8 min, ja lukijana on Sari Mällinen. Teoksen hinta on 19,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella veloituksetta kirjan alun

E-kirjan hinta Elisa Kirjassa on 19,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea veloituksetta kirjan alunElisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Anna-Leena Härkösen teoksia on julkaistu laajalti e-kirjoina ja jonkin verran äänikirjoina. Tutustu teoksiin täälläE- ja äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi.

Anna-Leena Härkösen Kaikki oikein -romaani on saatavana pehmeäkantisena kirjana Lukulampun kaupasta hintaan 10,20 €. Tutustu ja osta täälläLukulampun verkkokauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimitus- tai käsittelykuluja, ja kirjoja voi ostaa myös lahjaksi.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.