anna_ekberg_uskottu_nainen

Anna Ekberg: Uskottu nainen

Viikon kirjamme ja Elisa Kirjan dekkaripiirin tammikuun 2019 dekkari on Anna Ekbergin Uskottu nainen. Se on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku tai kuuntele äänikirjan alku ilmaiseksi.

”Christian vetää syvään henkeä, sulkee silmänsä ja ajattelee kaikkea, mikä on mennyt vikaan, elämänsä monia harha-askelia, vääriä päätöksiä. Jotkut kutsuvat sitä kohtaloksi. Christian ei usko kohtaloon. Hän on järkevä mies. Elämä koostuu valinnoista ja niiden seurauksista. Mutta kuka olisi osannut ennustaa, että jonain päivänä hän päätyisi tähän pisteeseen? Että hän istuisi pakettiautossa myöhään illalla odottamassa vaimoaan pimeyden ja sateen suojissa kuin petoeläin savannin korkeassa ruohikossa.

– Ei ole muuta mahdollisuutta, hän kuiskaa itselleen, kaksi kertaa. Pakettiautossa ei ole muita, vain hän ja hänen omatuntonsa. Hänellä ei ole valinnanvaraa, jos hän ei toimi nyt, Leonora tuhoaa hänen elämänsä.” (kirjan alusta)

Anna Ekberg on salanimi, jonka taakse sanotaan kätkeytyvän kaksi tanskalaista jännityskirjailijaa. Ekbergin ensimmäinen teos Salattu nainen oli suuri menestys, ja myös Uskottua naista on kehuttu hyvin koukuttavaksi.

Uskottu nainen kertoo kolmiodraamasta, joka koettelee täydellisenä pidettyä pariskuntaa, Christiania ja Leonoraa. Heidän elämänsä on mallillaan, etenkin kun poika on juuri toipunut vakavasta sairauksesta – mutta sitten Leonoralle selviää, että Christianilla on suhde kollegansa kanssa. Leonora ei haluaa irrottaa Christianista, joka ajattelee epätoivoisuuksissaan, että hän on vankilassa kunnes Leonora kuolee.

Rakkaudesta kirjoihin -kirjabloggari kirjoittaa esikoisteoksesta Salainen nainen: ”Salattu nainen tarjoaa röyhkeän korskean toimintapaketin, jonka tarkoituksena on ennen kaikkea viihdyttää. Uskottavuudesta ei nyt kannata puhua, ei se toki kaikkien kirjojen kohdalla ole tarpeenkaan. Reiluun neljään sataan sivuun on onnistuttu kokoamaan melkoinen setti mitä pöyristyttävimpiä koukkuja. Mutta vaikka teksti alkuun vaikutti turhan pinnalliselta, sivujen myötä päähenkilöt saavat yllättäen syvyyttä. Inhimillisyyttä.” Lue koko blogiarvio.

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Anna Ekberin Uskottu nainen (Kærlighed for voksne, Minerva 2019, suom. Katarina Luoma) on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 9,90 € 4.2.2019 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. Kirja on myös tammikuun huippudekkari Elisa Kirjan dekkapiirissä. Lue lisää dekkaripiiristä.

Äänikirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 12,90 € 4.2.2019 saakka. Kirjan pituus on 14 t 36 min, lukija on Kati Tamminen. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta.  Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 24,20 € Lukulampun kaupassa (teos ilmestyy 2.1.2019). Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.