ann_cleeves_mykka_vesi

Ann Cleeves: Mykkä vesi

Viikon kirjamme on Ann Cleevesin Jimmy Perez -dekkari Mykkä vesi. Teos aloittaa uuden, neljän kirjan Shetlanti-kokonaisuuden. Kirja on saatava e-kirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku ilmaiseksi.

”Jimmy Perez pysähtyi hetkeksi hengähtämään ja katsoi merta. Tyynen, levollisen päivän valo suodattui korkealla purjehtivien pilvien lomasta ja sai veden hohtamaan metallinharmaana. Horisontista lähestyi sumurintama. Isoisältä perityn pitkän öljykangastakin syvissä taskuissa oli kananmunankokoisia kiviä. Ne olivat pyöreitä ja sileitä ja niin raskaita, että Perez tunsi niiden painon hartioissaan. Hän oli kerännyt kivet Ravenswickin rannalta ja valikoinut ne huolella: vain pyöreimmät, luunvalkeat. Kauempana, vähän matkan päässä rannasta, oli kivikasa, sivulle kallistunut ja etäisesti ristin muotoinen.” (teoksen alku)

Oletko katsonut televiosta Shetlandsaarten murhat -sarjaa? Se perustuu rikoskirjailija Ann Cleevesin luomiin hahmoihin.

Uutuusteos Mykkä vesi aloittaa uuden Shetlanti-kirjojen kokonaisuuden. Siinä toimittajan ruumis löytyy julkisen syyttäjän talon lähistöltä, ja nuori rikoskomisario Willow Reeves alkaa tutkia asiaa. Vähitellen myös komisario Jimmy Perez kiinnostuu tapauksesta, vaikka hän on ollut pois työtehtävistä henkilökohtaisen surun vuoksi. Mitä on tapahtunut, ja miten tapahtumat liittyvät uusiin energiamuotoihin?

Ann Cleeves (s. 1954) on kirjoittanut yli 20 romaania, joista suomeksi julkaistaan Shetlanti– ja Vera-sarjoja. Suosittu brittikirjailija on mukana Helsingin kirjamessuilla lauantaina 27.10.2018 klo 17.30. Lisätiedot Cleevesin kirjamessuesiintymisestä.

Lue Ann Cleevesin Wikipedia-esittely; sivulla on paljon lisätietolinkkejä.
Tutustu Ann Cleevesin kirjailijasivuihin.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lue e-kirjan alku

Ann Cleevesin Mykkä vesi (Dead water, Karisto 2018, suom. Annukka Kolehmainen) on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 12,90 € 31.10.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksettaElisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 31,60 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

Tutustu myös Ann Cleevesin Merilokin viikon kirja -esittelyyn.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.