ann_cleeves_merilokki

Ann Cleeves: Merilokki

Viikon kirjamme on Ann Cleevesin Merilokki, kuudes suomennettu Vera Stanhope -dekkari. Teos on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

 

Ann Cleeves on palkittu dekkaristi, joka tunnetaan Shetlanti- ja Vera Stanhope -kirjoistaan. Kumpikin kirjasarja on menestynyt kansainvälisesti ja dramatisoitu televisiosarjaksi.

Nyt suomennettu Merilokki alkaa, kun komisario Vera Stanhope saa vanhalta viholliseltaan vinkin erään katoamistapauksen selvittelyyn. Bracen mukaan etsitty Robbie Marshall on kuollut ja ruumis on haudattu Whitley Bayhin lähelle St Mary’s Islandia. Paikalta löytyykin luuranko – ja toinenkin. Brace on entisnen rikostarkastaja ja nykyinen vanki. Hän oli aikoinaan Vera Stanhopen isän ystävä, samoin kuin Marshall. Murhamysteerin ohella Stanhope joutuukin kohtaamaan asioita menneisyydestä.

Kirsi Hietanen kirjoittaa Kirsin kirjanurkka -blogissaan Vera Stanhope -sarjan kolmannesta osasta Kuolonkukkia. Hän pohtii, että Stanhope on ristiriitainen hahmo, josta ei ole varauksettoman helppo pitää. Kirja on onnistunut: ”Kuolonkukkia on hyvä sekoitus perinteistä arvoitusdekkaria, poliisiromaania ja psykologista trilleriä. Väkivallalla ei mässäillä, mutta toimintaa kuitenkin on riittävästi. Pohjustus on myös huolellista.” Lue koko blogiarvio.

Lue Ann Cleevesin Wikipedia-esittely; sivulla on paljon lisätietolinkkejä.
Tutustu Ann Cleevesin kirjailijasivuihin.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lue e-kirjan alku

Ann Cleevesin Merilokki (The Seagull 2017, Karisto 2018, suom. Annukka Kolehmainen) on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 15,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. E-kirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 31,30 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki
Lue myös

Aiemmin ilmestynyt paljon kuvia ja kirjavinkkejä sisältävä artikkeli Kirjailijan kintereillä Skotlannissa: Virginia Woolfin majakalta Harry Potterin sillalle

 

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.