anja_snellman_kaikkien_toiveiden_kyla

Anja Snellman: Kaikkien toiveiden kylä

Viikon äänikirjamme on Anja Snellmanin uutuusromaani Kaikkien toiveiden kylä. Teos on saatavana myös e-kirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjan alku tai lue e-kirjan alku ilmaiseksi.

 

”Kreetalainen Pneuman kylä oli kukoistuksensa aikoina liki kolmensadan asukkaan tihentymä sinisen meren ja valkohuippuisten vuorten välissä. Kapeiksi kärryteiksi ja vuohenpoluiksi muuttuvia reheviä rinteitä, vesiputouksia, luolia, korppikotkia, sumuisia aamuja, sypressien tuoksua.” (kirjan alusta)

 

Anja Snellmanin Kaikkien toiveiden kylä sijoittuu kreetalaiseen, autioituneeseen vuoristokylään. Sen päähenkilöitä ovat 93-vuotias kyläläinen Agave ja nuori loukkaantunut ulkomaalaisnainen Monika, jonka Agave löytää sattumalta. Kirja kuvaa naisten ystävyyttä ja heidän tarinoidensa kautta laajemmin Euroopan historiaa hyvässä ja pahassa.

Facebook-sivullaan kirjailija kertoo, että teos poikkeaa hänen aiemmasta tuotannostaan. Snellman luonnehtii Kaikkien toiveiden kylää ”klassiseksi lukuromaaniksi” ja esittää sen saatteeksi: ”Toivon tietenkin, että tarina antaa lukijalleen monenlaisia yllättäviäkin pohdiskelun aiheita – ja tiedän varmasti, että se tarjoaa lukijamatkan Kreetan tuoksuihin, ääniin ja maisemiin.”

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

 

Anja Snellmanin Kaikkien toiveiden kylä (WSOY 2018) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 21,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 10 t 27 min, lukija on Erja Manto. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.  Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 25,80 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.