angie_thomas_viha_jonka_kylvät

Angie Thomas: Viha jonka kylvät

Viikon kirjamme on aikuisillekin sopiva nuortenromaani. Angie Thomasin Viha jonka kylvät kertoo, millaista on olla musta nuori tämän päivän Amerikassa. Kirja on saatavana e-kirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku ilmaiseksi.

 

Angie Thomasin teos Viha jonka kylvät kertoo 16-vuotiaasta Starrista, slummin kasvatista, joka käy kuitenkin koulua kaupungin hyvällä puolella. Poliisi ampuu syyttä Starrin ystävän, ja ainoana silminnäkijänä Starr on ristiriitaisessa paikassa: hänen todistuksensa voi tuhota mustan yhteisön tai maksaa hänen oman henkensä.

Angie Thomas kirjoittaa uskottavasti, koska on itsekin kasvanut slummissa. Viha jonka kylvät on ollut bestseller kotimaassaan Yhdysvalloissa, ja teoksesta on tekeillä myös elokuva.

Kirjasta ja kirjailijasta saa lisätietoa Angie Thomasin verkkosivuilta. Kirja on tärkeän rotuteemansa ohella kiinnostava myös siksi, että Thomas saapuu Turun kirjamessuille perjantaina 6.10.2017. Tutustu Turun kirjamessujen 2017 ohjelmaan.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Angie Thomasin Viha jonka kylvät (The Hate U Give, Otava 2017, suom. Kaijamari Sivill) on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 17,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.  E-kirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 26,70 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.